Estetica Dentara

Estetica dentară presupune reabilitări protetice net superioare din punct de vedere calitativ și protetic, precum: fațete dentare, coroane unidentare E-max, reabilitări protetice pe implanturi în zona frontală, coroane dentare pe zirconiu, coroane dentare integral ceramice, lucrări protetice totale și parțiale pe implanturi. Toate restaurările sunt intermediate de lucrări provizorii, pentru ca fiecare pacient să nu poarte grija expunerii dinților preparați sau în curs de tratament.

Estetica dentara

Coroane dentare

Coroanele dentare reprezintă restaurări protetice care oferă funcționalitate și estetică unui dinte ce a fost tratat. Coroana dentară crește rezistența dintelui și are rol de protecție asupra altor afecțiuni dentare.afla mai multe.. »

Fatete dentare

În cazul în care se dorește schimbarea culorii sau a formei dinților, soluția o reprezintă fațetele dentare. Fațetele dentare implică o intervenție estetică minimum invazivă, care rezolvă probleme dentare de la colorații ale dinților la o formă necorespunzătoare a dinților, spații interdentale sau înghesuiri.afla mai multe.. »

Albire dentara

Tratamentul de albire dentara este de doua feluri în functie de starea de vitalitate a dintelui pe care se intervine: Albire externa pentru dintii vitali(dinti cu nerv). Albire interna pentru dintii devitali(dinti fara nerv).afla mai multe.. »
Call Now Button