Implant Dentar

Un implant dentar reprezinta un procedeu salvator de stomatologie dentara rezolva edentatia partiala fara a afecta dintii vecini si reuseste sa inlature neplacuta proteza totala mobila.
Cel mai folosit tip de implant dentar este implantul surub, din titan. Acesta se introduce intraosos la maxilar sau mandibula printr-o interventie chirurgicala complet nedureroasa, in prealabil fiind
practicata o anestezie locala.

Preocuparea medicului stomatolog cu specializare si in implantologia dentara, are ca principal obiectiv prin activitatea sa, de a reda pacientului sanatatea danturii, care in cele mai multe cazuri este
afectata de diferite boli cauzate de paradontoza sau carii in stadii avansate, ce nu mai pot fi salvate prin alte interventii stomatologice standard.

Pentru implanturi dentare, aparate dentare, coroane sau controale de rutină fă-ți o programare!

Implanturile dentare se osteointegrează în 1-3 luni de la intervenție, astfel încât devin corp comun cu osul, neexistând riscul să se mobilizeze.
Cu o îngrijire orală adecvată, implanturile dentare pot rezista toată viața, fiind, astfel, cea mai bună investiție atunci când vorbim despre înlocuirea unui dinte lipsă.
Rata de succes a tratamentului cu implant dentar este de peste 98%, conform studiilor internaționale – nivel care depinde de calitatea implantului dentar și de complexitatea cazului.
STRAUMANN este o companie lider în implanturi dentare, a câștigat încredere la nivel mondial și există multe motive pentru care un implant Straumann este o alegere excelentă pentru sănătatea orală.
Compania elvețiană STRAUMANN studiază, dezvoltă și fabrică implanturi dentare încă din anul 1974. Precizia ingineriei elvețiene alături de rezultatele clinice excelente i-au dobândit sistemului de implanturi dentare Straumann încredere internațională.
Despre implantul – Straumann Neodent, un implant dentar premium:

  • Integrare optimă în țesutul cavității orale
  • Intervenție simplă și rapidă, este necesară o singură vizită pentru inserarea implantului
  • Tehnologia avansată reduce considerabil timpul de vindecare.
  • Versatilitate. Implanturile dentare Straumann pot fi folosite pentru ancorarea coroanelor simple sau a protezelor dentare parțiale și totale.
    30 de ani de cercetare clinică și experiență
Call Now Button