Aparat Dentar Invizibil

Aparatul dentar invizibil Spark
Cel mai nou aparat dentar produs de Ormco, companie americană cu peste 60 ani experiență în domeniul tehnologiei ortodontice, este un aparat cu aliniatori revoluționar.

Ce avantaje conferă apartul dentar Spark?

  • transparență crescută față de ceilalți aliniatori
  • maximum de confort datorită marginilor rotunjite
  • fără durere, se aplică foarte ușor , în 20 minute
  • timpul investit este mult mai scurt, controale rapide (15′) și mai rare (la 2-3 luni) comparativ cu aparatele fixe clasice
  • tratament mai rapid față de cele clasice
  • ușor de purtat , se detașează atunci când mănânci și te igienizezi
  • nu se colorează, poți să bei lichide cu el aplicat pe dinți
  • preț foarte avantajos (cu 30% mai puțin) față de liderul aparatelor cu aliniatori de pe piață

Pentru implanturi dentare, aparate dentare, coroane sau controale de rutină fă-ți o programare!

Aparate linguale

Aparatele dentare linguale reprezintă noua generație de bracketuri de care pot beneficia toți pacienții, indiferent de vârstă și pentru aproape toate tipurile de anomalii. Printe excepții se numără cazurile cu ocluzii adânci severe sau cazurile cu dinți scurți, mici, unde nu se indică tratamentul prin tehnica linguală, fiind preferat tratamentul ortodontic cu bracket-uri fixate pe fața exterioară a dinților. Bracket-urile linguale sunt aproape imperceptibile, deoarece sunt fixate pe fața internă, dinspre limbă a dinților, astfel încât tratamentul ortodontic devine posibil chiar și pentru pacienții care nu pot purta aparate clasice fixate pe exteriorul dinților, fie din cauza job-ului (persoane publice, actori, muzicieni, sportivi, fotomodele), fie pentru că pur și simplu nu doresc ca aparatul să se vadă.

Daca nu spuneți, nimeni nu va observa că purtați aparat dentar!

Bracket-urile liguale disponibile în prezent sunt:

  • bracket-uri customizate, individualizate pentru fiecare pacient (WIN, INCOGNITO)
  • bracket-uri prefabricate (STB, IN-OVATION L)

Win este sistemul cel mai avansat tehnologic creat vreodată, este sistemul care a revoluționat ortodonția linguală. Bracket-urile sunt realizate din oțel inoxidabil și au un design unic, individualizat pentru fiecare dinte și pentru fiecare pacient în parte. Nu există două bracket-uri la fel! De asemenea bracket-urile se adaptează și îmbracă perfect suprafața linguală (interioară) a dinților și au un profil redus, fiind foarte confortabile iar riscul de interferențe în fonație este minim. Arcurile sunt îndoite robotic, printr-o tehnologie asistată de computer, astfel încât tratamentul este mai rapid și mai eficient.

Sistemul Incognito a fost dezvoltat anterior sistemului Win. Bracket-urile sunt confecționate dintr-un aliaj de aur, astfel riscul de alergii la Nichel este redus.

Tratamentul este individualizat:

Baza individualizată a bracket-urilor asigură un profil extrem de redus.
Bracket-uri individualizate perfect adaptate la forma dinților.
Arcuri individualizate, îndoite de roboți asistați de computer.

Invisalign

Tehnica folosește o serie de gutiere transparente, confortabile pentru îndreptarea dinților. Nimeni nu va observa că purtați aceste gutiere deoarece ele sunt complet transparente, invizibile. Aceste gutiere nu se fixează pe dinti, ci pot scoase și fi puse la loc de către fiecare pacient, astfel încât puteți mânca și bea orice ce doriți pe parcursul tratamentului, iar igienizarea prin periaj și curățarea cu ața dentară se realizeaza mai usor si mai eficient.

Tratamentul Invisalign consta in purtarea unor gutiere realizate individual pentru fiecare pacient. Gutierele sunt aproape invizibile și se înlocuiesc la intervale de 2 săptămâni, pe măsura progresiei tratamentului. Gutierele trebuie purtate permanent, zi și noapte, și pot fi îndepărtate doar în timpul meselor și al periajului.

Tratamentul Invisalign este indicat pentru cazurile cu înghesuiri sau spațieri dentare ușoare până la moderate. Pentru acele situații care nu pot fi rezolvate prin tratament cu gutiere Invisalign, se pot folosi celelalte tipuri de aparate “invizibile” – aparatele linguale, sau bracket-urile estetice din ceramică sau safir.

Call Now Button