PLATA ÎN RATE LUNARE PRIN CARD DE CREDIT Star BT

Plata în rate la clinica stomatologica
Studiile arată că mai mult de jumătate dintre români spun că nu trec pragul clinicilor stomatologice din lipsă de bani.
În ultima perioadă, tot mai multe cabinete și clinici stomatologice vin în ajutorul pacienților și au tot felul de facilități de plată. Iar plata în rate este cea mai cunoscută procedură de a achita serviciile stomatologice. Nici clinica PERLO DENTAL nu face excepție și oferă pacienților și potențialilor pacienți plata in rate.

Clinica PERLO va ofera oportunitatea de a achita tratamentele de valoare medie si mare in rate lunare cu ajutorul cardurilor Star BT.

De ce aleg pacienții să plătească în rate?
Multe dintre problemele care țin de cavitatea bucală nu mai suferă amânare. În domeniul stomatologic, orice amânare înseamnă și o complicație. Și, întrucât, nu toată lumea are o sumă de bani pusă deoparte, plata în rate devine cea mai bună opțiune.
Un alt motiv pentru care pacienții aleg să achite în rate este acela că pot plăti eșalonat și nu “simt” că trebuie să achite o sumă mai mare dintr-o dată pentru un tratament stomatologic.
Pacientul este cel care stabilește care este bugetul pe care dorește să îi aloce în fiecare lună pentru plata serviciilor stomatologice.
Amânarea tratamentelor stomatologice duce, de multe ori, la creșterea costurilor. Tocmai de aceea, mulți aleg să achite serviciile în rate și să-și rezolve problemele la timp

Call Now Button